Welkom

DigiRonde is een digitaal loopronde systeem voor de invoer en analyse van controlepunten.

Deze controlepunten kunnen af te lezen instrumenten maar ook waarnemingen zijn.

De toepassingen van een loopronde systeem zijn divers en beslaan het werkgebied van een operator in een petro-chemische fabriek tot aan een inspecteur van technische installaties in gebouwen en op terreinen.

Het digiRonde systeem bestaat uit:

  • een PDA (handheld device) of een smartphone, laptop of tablet
  • een database
  • een website

Met deze combinatie kunnen de gegevens eenvoudig ingevoerd, bewerkt, bewaard en geanalyseerd worden. Daarnaast bespaart deze digitale oplossing veel papier en verkort zoektijden.

Contact informatie

digiRonde is een product van Aurio Software B.V.

Aurio Software B.V. - Korteweg 2 - 3251 LE STELLENDAM

Tel: +31 187 769 009

Interview met digiRonde klant

"Bij ons in de fabriek waren we op zoek naar een manier om de loopronden te moderniseren. Door gebruik te maken van een eenvoudig te gebruiken digitaal loopronde systeem konden we meerdere doelen realiseren. De rondes worden automatische ingepland en alle rondegegevens worden vastgelegd. Zowel de technische gegevens als de registraties van de rondes liggen vast en kunnen op elk moment eenvoudig via internet worden ingezien. Ook is het gebruik van een PDA een grote verbetering ten opzichte van de papieren versie, zeker als het buiten slecht weer is. Een ander groot voordeel van digiRonde is dat als een meetpunt buiten de vooraf bepaalde range valt, dit voor de operator gelijk zichtbaar gemaakt wordt. Ook kan via de intranetapplicatie op elk gewenst moment diverse overzichten en trends gegenereerd worden. We gebruiken digiRonde al geruime tijd en de ervaringen zijn positief. De applicatie werkt robuust en is erg eenvoudig in gebruik. Doordat de looprondegegevens altijd eenvoudig beschikbaar zijn kunnen we optimaal gebruik maken van deze informatie. Bovendien heeft door de implementatie van digiRonde het werkproces 'looprondes' een positieve impuls gekregen''